Ligplaatsen en winterstallingen Utrecht

4 Jachthavens stellen zich voor


Ligplaatsen en stallingen in Utrecht

Omschrijving:

Utrecht heeft een hoop water en is een leuke stad om doorheen te varen. Tijdens het varen zie je de stad op een heel ander niveau. Het is mogelijk de Utrechtse grachtengordel te verkennen of je gaat via de Kromme Rijn naar de groene buitengebieden om deze te verkennen. Wanneer je de tweede optie kiest, kom je door de bossen en landgoederen van Amelisweerd. Hier heb je de mogelijkheid om onderweg stoppen en lekker te picknicken langs het water.

Rondom Utrecht zijn verschillende jachthavens gelegen. Vanuit deze jachthavens kun je mooie routes varen. De jachthavens zijn gevestigd in de plaatsen Loosdrecht, Vinkeveen, Breukelen en Kortenhoef. Deze jachthavens hebben verschillende ligplaatsen vrij. Bij het zoeken naar een geschikte ligplaats is het belangrijk rekening te houden met verschillende criteria.

Denk hierbij aan criteria als de afmetingen van de ligplaats, hoe je in de boot komt, voorzieningen bij de ligplaats en faciliteiten van de jachthaven. De afmetingen van een ligplaats zijn vanzelfsprekend, want wanneer deze niet kloppen, wordt het lastig om je boot daar te stallen. Per jachthaven kan het verschillen over welke steiger(s) zij bezitten. Het is goed te kijken met welk gezelschap je denkt te gaan varen en hierbij te bedenken welke steiger nodig is om gemakkelijk in de boot te komen. Onder voorzieningen bij de ligplaats wordt verstaan; stroom, (vuil) water en wifi.

Een ligplaats rondom Utrecht biedt je de mogelijkheid om de stad Utrecht vanaf het water te verkennen. Het is ook goed mogelijk om richting andere wateren te varen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Ankeveense Plassen, de Loenderveense Plassen, de Loosdrechtse Plassen en de Vinkeveense Plassen. Het kunnen varen in verschillende richtingen is één van de voordelen van een centraal gelegen jachthaven. Dat maakt het mogelijk om af te wisselen en verschillende delen van Nederland via het water te zien.

Wijze van weergave
Jachthaven Doornbos - Breukeleveen
Omschrijving:
Adres: Herenweg 21 - 3625 AA Breukeleveen
Ligplaats met 1 zijsteiger
Ligplaats met 1 zijsteiger
Ligplaats met 1 zijsteiger
Zeilvereniging De Lek - Nieuwegein
Omschrijving:
Adres: Lekboulevard 31 - 3434 GK Nieuwegein
Jachthaven Marnemoende - IJsselstein
Omschrijving:
Adres: Noord IJsseldijk 107 b - 3402 PG IJsselstein
Rien van den Broeke Village - Loosdrecht
Omschrijving:
Adres: Nieuw-Loosdrechtsedijk 212 - 1231 LE Loosdrecht
Ligplaats zonder zijsteigers
Ligplaats met 1 zijsteiger
Ligplaats zonder zijsteigers
Ligplaats zonder zijsteigers
Ligplaats met 1 zijsteiger
Ligplaats langs steiger/kade
Ligplaats langs steiger/kade

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes