Ligplaatsen en winterstallingen Loosdrechtse Plassen

37 Jachthavens stellen zich voor


Ligplaatsen en stallingen in Loosdrechtse Plassen

Omschrijving:

De Loosdrechtse Plassen zijn een groot watersport- en natuurgebied dat gelegen is tussen <a href="https://www.ligplaats.net/?s&amp;plaats=amsterdam">Amsterdam</a> en <a href="https://www.ligplaats.net/?s&amp;plaats=utrecht">Utrecht</a>. De naam Loosdrechtse Plassen is een historisch ontstane verzamelnaam voor alle Plassen in de voormalige gemeente Loosdrecht. De Loosdrechtse Plassen liggen vrijwel geheel in de provincie Noord-Holland waarvan de Plassen zich bevinden tussen het Hilversums kanaal en het Tienhovens kanaal.

De meeste jachthavens, restaurants, cafés en winkels zijn te vinden aan de noordzijde van de Eerste Plas in Oud-Loosdrecht. Jachthavens en diens vrije ligplaatsen zijn ook te vinden langs de westzijde van de Eerste Plas, aan de zuidoever van de Derde Plas, aan de oostoever van de Vierde Plas en aan de uiteinden van de trekgaten in de Kievitsbuurten.

Wanneer je woonachtig bent in Vecht, kun je het beste ten noorden van de Loosdrechtse plassen naar een ligplaats op zoek gaan. Wanneer je woonachtig bent in Vreeland, De Glashut of Loenen aan de Vecht, kun je het beste richting het westen van de Plassen kijken voor het huren van een ligplaats. Ten zuidwesten van de Plassen liggen de plaatsen Scheendijk en <a href="https://www.ligplaats.net/?s&amp;plaats=breukelen">Breukelen</a>. Hier vlakbij liggen maar liefst 6 jachthavens, welke ligplaatsen aanbieden.

Langs de oostelijke linie van de Plassen liggen de plaatsen Kortenhoef, Oud-Loosdrecht, Loosdrecht en boomhoek. Iets ten noorden van Loosdrecht zijn de meeste jachthavens gevestigd. Hier is er keus uit vier verschillende jachthavens, één daarvan is jachthaven Het Anker. Jachthaven het Anker heeft vrije ligplaatsen te huur. De ligplaatsen hebben verschillende eigenschappen. Alle vrije ligplaatsen zijn buiten, maar de ligplaatsen hebben verschillende afmetingen en de een heeft een zijsteiger en de andere ligplaats ligt langs de stijger of kade.

Vanuit de Loosdrechtse Plassen zijn er verschillende vaargebieden. Denk hierbij aan het <a href="https://www.ligplaats.net/regio/amsterdam-rijnkanaal">Amsterdam-Rijnkanaal</a>, Ankeveense Plassen, Loenderveense Plas, Spiegelplas, Utrecht en Wijde Blik. Kortom er zijn genoeg leuke gebieden waar je naartoe kunt varen. Wanneer dit je aanspreekt, raden wij je aan op zoek te gaan naar een <a href="https://www.ligplaats.net/regio/loosdrechtse-plassen-noord-holland/">ligplaats rondom de Loosdrechtste plassen</a>.

Wat overigens belangrijk is om te weten, is dat op de Loenderveense Plas na alle Plassen toegankelijk zijn voor recreatievaartuigen. Het zuidelijke deel van de Kievitsbuurten en delen van de Vuntus zijn verboden voor de motorvaart. Daarnaast is de Vijfde Plas het domein van zwemmers en surfers en mag hier niet worden snelgevaren.

Wijze van weergave
Watersportvereniging De Spiegel - Nederhorst Den Berg
Omschrijving:
Adres: Dammerweg 62 - 1394 GP Nederhorst Den Berg
WSV Nigtevecht - Nigtevecht
Omschrijving:
Adres: Vreelandseweg 1 - 1393 PC Nigtevecht
Jachthaven Ottenhome - Kortenhoef
Omschrijving:
Adres: Zuwe 20 - 1241 NC Kortenhoef
Jachthaven De Wijde Blick - Kortenhoef
Omschrijving:
Adres: Moleneind 65 - 1241 NK Kortenhoef

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes
WSB De Ankerplaats - Kortenhoef
Omschrijving:
Adres: Kortenhoefsedijk 198 - 1241 NB Kortenhoef
Haven Maaten Fokke - Kortenhoef
Omschrijving:
Adres: Kortenhoefsedijk 202 - 1241 NB Kortenhoef
A.V.G.A. - Loosdrecht
Omschrijving:
Adres: Trekpad 45 - 1231 PA Loosdrecht

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes
Jachthaven De Plashoeve - Vinkeveen
Omschrijving:
Adres: Baambrugse Zuwe 169 - 3645 AG Vinkeveen
Ligplaats met 1 zijsteiger
Ligplaats met 1 zijsteiger
Ligplaats met 1 zijsteiger
West End Marina - Loosdrecht
Omschrijving:
Adres: Veendijk 21 - 1231 PD Loosdrecht
Serry Jachtwerf & Jachtmakelaardij - Loosdrecht
Omschrijving:
Adres: Oud-Loosdrechtsedijk 249 A-D - 1231 LX Loosdrecht

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes