Ligplaatsen en winterstallingen IJsselmeer-noord-holland

10 Jachthavens stellen zich voor


Ligplaatsen en stallingen in IJsselmeer-noord-holland

Omschrijving:

Wanneer je woonachtig bent in Hoorn, Medemblik, Volendam, Enkhuizen, Amsterdam of Alkmaar is het IJsselmeer een mooi gebied om naartoe te varen. Het IJsselmeer is het grootste meer van Nederland, met maar liefst een oppervlakte van 1100 vierkante meter. Aan het westen van het IJsselmeer grenst de provincie Noord-Holland, om precies te zijn grenst het IJsselmeer aan de plaats Den Oever. Het IJsselmeer kenmerkt zich door de natuur en weidse polderlandschappen.

Wanneer je in op zoek gaat naar een jachthaven en ligplaats in Noord-Holland zal je kennis maken met de echte watersport. Noord-Holland staat dan ook bekend als een uitstekende watersportprovincie die voor iedere watersporter wat wils heeft. Of je nu een motorboot wilt varen of met een zeiljacht het water op gaat, Noord-Holland biedt verschillende mogelijkheden. Dat maakt dat het IJsselmeer ook een perfect vaargebied is om naartoe te gaan. Het IJsselmeer is namelijk niet alleen geschikt om op te varen, maar vormt ook een uitdaging voor de zeer ervaren zeilers.

Wanneer de provincie Noord-Holland en het IJsselmeer jou aanspreken, is het verstandig in die regio op zoek te gaan naar een geschikte ligplaats voor jouw boot. Bij het zoeken naar een ligplaats is het slim rekening te houden met verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen van een ligplaats, de voorzieningen bij een ligplaats, of er een steiger aanwezig is bij de ligplaats en de faciliteiten van een jachthaven.

In de provincie Noord-Holland zijn verschillende jachthavens en ligplaatsen te vinden. Een voorbeeld om te kijken of ze een geschikte ligplaats te huur hebben, is jachthaven Nauerna. Deze jachthaven heeft namelijk verschillende ligplaatsen van verschillende afmetingen. Jachthaven Nauerna is gevestigd in de Kaag. Vanuit de Kaag ben je in minder dan een uur op het IJsselmeer.

Het is goed mogelijk dat een jachthaven naast ligplaatsen, ook winterstalling aanbiedt. Winterstalling is mogelijk in twee vormen; in het water of op de kant. Wanneer er behoefte is aan winterstalling, is het verstandig om bij het zoeken naar jachthaven voor een ligplaats, ook te bekijken of de jachthaven winterstalling aanbiedt. Wanneer dit niet het geval is, kan het soms voordeliger zijn om een andere jachthaven te kiezen welke wel beide diensten aanbiedt.

Wanneer een jachthaven en geschikte ligplaats gevonden zijn, kan het genieten van het varen beginnen.

Wijze van weergave
WSV De Kreupel - Andijk
Omschrijving:
Adres: Koopmanspolder 1 - 1619 JV Andijk
Watersportvereniging De Broekerhaven - Bovenkarspel
Omschrijving:
Adres: Zuiderdijk 1 a - 1611 MC Bovenkarspel
Jachtwerf Stofberg & Zonen - Enkhuizen
Omschrijving:
Adres: Volmolen 2 - 1601 ET Enkhuizen
Buyshaven - Enkhuizen
Omschrijving:
Adres: Flevolaan 6 - 1601 MA Enkhuizen

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes
Regatta center Medemblik - Medemblik
Omschrijving:
Adres: Vooroever 3 - 1671 SG Medemblik
Stichting Jachthaven Medemblik - Medemblik
Omschrijving:
Adres: Westerhaven 15 - 1671 CH Medemblik
Klerk Yacht Service B.V. - Medemblik
Omschrijving:
Adres: Zeldenrust 6 - 1671 GW Medemblik

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes
Pekelharinghaven Medemblik - Medemblik
Omschrijving:
Adres: Pekelharinghaven 50 - 1671 HM Medemblik
Jachthaven Andijk - Andijk
Omschrijving:
Adres: Nieuwe Haven 1 - 1619 JW Andijk
Compagnieshaven Enkhuizen - Enkhuizen
Omschrijving:
Adres: Compagnieshaven 7 - 1601 ZA Enkhuizen

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes