Ligplaatsen en winterstallingen Flevoland

19 Jachthavens stellen zich voor


Ligplaatsen en stallingen in Flevoland

Omschrijving:

Flevoland is één van de twaalf provincies van Nederland. Het is niet gek dat als je aan Flevoland denkt je aan water denkt. Flevoland biedt namelijk een grote ruimte aan watersport. Flevoland wordt door watersporters dan ook ervaren als een paradijs. Je kunt er varen of zeilen in afwisselende gebieden of andere uitdagende watersporten uitoefenen.

In het westen wordt de provincie begrensd door het bekende IJsselmeer. Het IJsselmeer is ontstaan door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. Het IJsselmeer is het grootste meer van Nederland. Het heeft maar liefst een oppervlakte van 1100 vierkante meter. Nog steeds voel je de ruigte van de Zuiderzee, waardoor het IJsselmeer niet alleen geschikt is om op te varen, maar ook uitdagend kan zijn voor de zeer ervaren zeiler.

Wanneer je woonachtig bent in Almere, Urk, Noordoostpolder, Zeewolde,Lelystad of Dronten? Dan is het IJsselmeer het gebied om te gaan varen. In Flevoland vind je talloze jachthavens. Voor ieder zijn wensen, is wel een geschikte jachthaven te vinden. Bij het zoeken naar een jachthaven en ligplaats rondom het IJsselmeer is het goed om verschillende criteria in het achterhoofd te houden. Denk hierbij aan aspecten als de afmetingen van de ligplaats, hoe je in de boot komt, voorzieningen bij de ligplaats en faciliteiten van de jachthaven.

Wat ook belangrijk is rekening mee te houden bij het zoeken naar een jachthaven en geschikte ligplaats is het binnendijks en buitendijks varen. Met binnendijks wordt bedoeld dat je vanuit jouw ligplaats in de jachthaven het IJsselmeer op kunt varen. Met buitendijks wordt bedoeld dat je vanuit jouw ligplaats in de jachthaven eerst door een sluis moet, wat ervoor kan zorgen dat het langer duurt voordat je op het IJsselmeer bent.

Wij raden het aan om rondom het IJsselmeer een ligplaats te zoeken als je houdt van de natuur en weidse polderlandschappen. Wanneer dit het geval is, zal je optimaal genieten van een dagje varen.

Veel jachthavens bieden naast ligplaatsen, ook winterstalling en zomerstalling aan. Hierbij is het belangrijk te bekijken in welke vorm een jachthaven winterstalling aanbiedt, hiermee wordt bedoeld in het water of op de kant. Voor een ieder zal het verschillen waar behoefte aan is.

Wijze van weergave
Havendienst Urk - Urk
Omschrijving:
Adres: Burgemeester J. Schipperkade 4 - 8321 EH Urk
Jachthaven Wolderwijd - Bolhaven - Zeewolde
Omschrijving:
Adres: Bolhaven 10 - 3891 AC Zeewolde
Holland Marine Service - Zeewolde
Omschrijving:
Adres: Harderhaven 40 - 3898 LN Zeewolde
Jachthaven de Knar - Harderwijk
Omschrijving:
Adres: Knarweg 4 - 3846AH Harderwijk

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes
Jachthaven Flevostrand - Biddinghuizen
Omschrijving:
Adres: Strandweg 1 - 8256 RZ Biddinghuizen
Camping Polsmaten - Nunspeet
Omschrijving:
Adres: Hoge Bijsselse-Pad 4 - 8071 SN Nunspeet
Jachthaven Aquacentrum - Biddinghuizen
Omschrijving:
Adres: Bremerbergdijk 35 - 8256 RD Biddinghuizen

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes
Shipcenter Modus Marine Lelystad - Lelystad
Omschrijving:
Adres: Zuidersluisweg 84 - 8243 RC Lelystad
Stichting Bataviahaven - Lelystad
Omschrijving:
Adres: Schoonzicht 404 - 8242 KG Lelystad
Watersport Vereniging Lelystad - Lelystad
Omschrijving:
Adres: Houtribhaven 2 - 8242 PC Lelystad

Niet gevonden wat u zoekt?

Vraag dan offertes aan bij jachthavens in uw regio!


Stuur mij offertes