Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer - Roermond
Bedrijfsactiviteiten Jachthaven
Activiteiten Ligplaatsen verhuur
Passantenhaven
Winterstalling op de wal
Winterstalling in het water
Zomerstalling op de wal
Actieve vereniging

Beschikbaarheid ligplaatsen
Geen informatie beschikbaar

Beschrijving jachthaven

Bedrijfsbeschrijving Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer
Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer is een fraaie jachthaven gelegen in Roermond. De jachthaven biedt ruimte aan 400 vaste ligplaatsen en 22 passanten ligplaatsen. Daarnaast levert de jachthaven aanvullende diensten waaronder ligplaatsen verhuur, passantenhaven, winterstalling op de wal, winterstalling in het water, zomerstalling op de wal en actieve vereniging. Gelet op de ligging van de jachthaven, vormt deze een ideale uitvalsbasis voor diverse vaargebieden. Zo zijn de vaargebieden als bijvoorbeeld Asseltse Plassen, De Grote Hegge, Gerelingsplas, Maas, Noorderplas, Oolderplas, Plas Hatenboer, Roermond, Venlo en Zuid Plas in maximaal een uur te bereiken. Zoekt u in de omgeving van Roermond een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer aan het juiste adres. Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer heeft voor bijna elke soort boot een ligplaats. De jachthaven heeft dan ook verschillende soorten ligplaatsen ter beschikking. De ligplaatsen wijken op verschillende punten van elkaar af. Niet alleen wat betreft de afmetingen, ook dingen als instap, ligging en voorzieningen aan de steiger resulteren in het feit dat de ligplaatsen van elkaar verschillen. Er zijn verschillende locaties voorhanden waaruit men kan kiezen. Zo zijn er ligplaatsen buiten. Gemakkelijk in en uit de boot kunnen stappen is voor veel mensen erg belangrijk. Dat maakt de instap dan ook een belangrijk selectiecriteria. De jachthaven biedt op dit gebied verschillende mogelijkheden, waaronder een ligplaats zonder zijsteigers, ligplaats met hele zijsteiger en een ligplaats met kopsteiger. Over welke voorzieningen aan de steiger uw ligplaats beschikt bepalen in grote mate het comfort van de ligplaats. Welke specifieke voorzieningen per ligplaats aanwezig zijn, kan worden nagekeken bij de aangeboden ligplaatsen. In principe kan worden gezegd dat de ligplaatsen beschikken over water en stroom. In bepaalde gevallen is het gemakkelijk om uw boot uit het water te halen. Bijvoorbeeld wanneer u onderhoud aan uw boot wilt plegen. In dat geval kunt u ook prima terecht bij Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer. De jachthaven heeft namelijk hellingfaciliteiten die kunnen worden ingezet om uw boot op de juiste manier uit het water te halen. Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer heeft de beschikking over een hefkraan, mastenkraan en een trailerhelling. De specificaties van onze hellingsfaciliteiten kunt u vinden onder het kopje 'hellingsfaciliteiten' op deze website. Samenvattend: Zoekt u in de omgeving van Roermond ,Asseltse Plassen, De Grote Hegge, Gerelingsplas, Maas, Noorderplas, Oolderplas, Plas Hatenboer, Roermond, Venlo en Zuid Plas een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer aan het juiste adres.
Bij ons zijn er op dit moment geen gegevens bekend over beschikbare ligplaatsen bij Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer.
Bij ons zijn er op dit moment geen gegevens bekend over beschikbare stallingen bij Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer.

Voorzieningen en services jachthaven

Voorzieningen op het terrein
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Services
Sanitair Geen informatie beschikbaar

Wasserette Geen informatie beschikbaar

Voorzieningen en services in de buurt
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Bunkervoorzieningen
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Algemene informatie ligplaatsen

Algemene gegevens
Aantal vaste ligplaatsen haven 400
Aantal passanten ligplaatsen haven 22
Soort ligplaatsen
Soorten ligplaatsen Buiten
Verschillende soorten instap Ligplaats zonder zijsteigers
Ligplaats met 1 zijsteiger
Ligplaats met kopsteiger

Helling faciliteiten

Hefkraan
Aanwezig Ja
Trailerhelling
Aanwezig Ja
Mastenkraan
Aanwezig Ja

Beoordeel deze jachthaven

Plaats uw review
- Ligging haven

- Omgeving haven

- Faciliteiten haven

- Voorzieningen aan de steiger

- Sanitair haven

- Prijs/kwaliteit

Aanvullende opmerkingen
Review afbeelding

- Er kunnen maximaal 12 afbeeldingen worden geplaatst
- De afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 10mb per afbeelding

Reviews jachthavens

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf nu als eerste een review.

Contactgegevens

Vestigingsgegevens
Bedrijfsnaam Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer
Adres Hatenboer 48
Postcode 6041 TN
Plaats Roermond
Land Nederland
Telefoon
Contactformulier Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer