Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever - Oosterbeek
Bedrijfsactiviteiten Jachthaven
Activiteiten Ligplaatsen verhuur
Passantenhaven
Zomerstalling op de wal
Camping
Actieve vereniging
Vaargebieden Jachthaven
Vaargebied Arnhem, Gelderland,

Beschikbaarheid ligplaatsen
Geen informatie beschikbaar

Beschrijving jachthaven

Bedrijfsbeschrijving Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever
Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever is een haven gevestigd in Oosterbeek. De jachthaven beschikt over 30 vaste ligplaatsen en 1 passanten ligplaatsen. Tevens verzorgt de jachthaven verschillende diensten waaronder ligplaatsen verhuur, passantenhaven, zomerstalling op de wal, camping en actieve vereniging. De jachthaven ligt ideaal voor diverse vaargebieden. Vaarwateren als Arnhem, Nederrijn, Waal en IJssel in hooguit 60 minunten te bereiken. Zoekt u in de omgeving van Oosterbeek een ligplaats, passantenhaven of een zomerstalling dan bent u bij Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever aan het goede adres. Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever heeft voor elk type schip een ligplaats. De jachthaven beschikt dan ook over verschillende soorten ligplaatsen. De ligplaatsen verschillen niet alleen wat betreft de afmetingen, ook aspecten als instap, ligging en voorzieningen aan de steiger veroorzaken verschillen tussen de ligplaatsen. Men kan kiezen uit verschillende locaties. Zo bevinden de ligplaatsen zich buiten. De instap van een ligplaats is voor mensen die wat minder goed te been zijn erg belangrijk. Dit geldt ook voor kleine kinderen. Ook hiervoor biedt de jachthaven mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan een ligplaats zonder zijsteigers en een ligplaats langs steiger/kade. Voorzieningen aan de steiger zijn zeer bepalend voor de waardering die een ligplaats krijgt. Welke voorzieningen per specifieke ligplaats worden geleverd kan worden gelezen bij de advertentie van de specifieke ligplaats. Over het algemeen zijn de meeste ligplaatsen voorzien van geen voorzieningen. Het kan voorkomen dat u uw schip uit het water wilt halen. Bijvoorbeeld in het geval van onderhoud of pech. Mocht u dit willen dan kunt u ook prima terecht bij Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever. De haven beschikt namelijk over hellingfaciliteiten om uw schip op de juiste manier op de kant te zetten. Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever heeft de beschikking over een trailerhelling. De specificaties van onze hellingsfaciliteiten kunt u vinden onder het kopje 'hellingsfaciliteiten' op deze website. Samenvattend: Zoekt u in de omgeving van Oosterbeek ,Arnhem, Nederrijn, Waal en IJssel een ligplaats, passantenhaven of een zomerstalling dan bent u bij Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever aan het goede adres.
Bij ons zijn er op dit moment geen gegevens bekend over beschikbare ligplaatsen bij Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever.
Bij ons zijn er op dit moment geen gegevens bekend over beschikbare stallingen bij Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever.

Voorzieningen en services jachthaven

Voorzieningen op het terrein
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Services
Sanitair Geen informatie beschikbaar

Wasserette Geen informatie beschikbaar

Voorzieningen en services in de buurt
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Bunkervoorzieningen
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Algemene informatie ligplaatsen

Algemene gegevens
Aantal vaste ligplaatsen haven 30
Aantal passanten ligplaatsen haven 1
Soort ligplaatsen
Soorten ligplaatsen Buiten
Verschillende soorten instap Ligplaats zonder zijsteigers
Ligplaats langs steiger/kade

Helling faciliteiten

Trailerhelling
Aanwezig Ja

Beoordeel deze jachthaven

Plaats uw review
- Ligging haven

- Omgeving haven

- Faciliteiten haven

- Voorzieningen aan de steiger

- Sanitair haven

- Prijs/kwaliteit

Aanvullende opmerkingen
Review afbeelding

- Er kunnen maximaal 12 afbeeldingen worden geplaatst
- De afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 10mb per afbeelding

Reviews jachthavens

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf nu als eerste een review.

Contactgegevens

Vestigingsgegevens
Bedrijfsnaam Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever
Adres Polderweg 1
Postcode 6862 VX
Plaats Oosterbeek
Land Nederland
Contactformulier Camping Jachthaven Oosterbeeks Rijnoever